Schadeanalyse en -preventie Afdrukken E-mailadres
AddThis Social Bookmark Button

Lekkende waterleidingen en opslagtanks, scheuren of breuken van bouten en haken, constructies die zonder aankondiging falen; dagelijks worden particulieren, overheid en bedrijven geconfronteerd met allerhande schade. In veel gevallen is het onontbeerlijk om de oorzaak van die schade te achterhalen, niet alleen om de aansprakelijkheid te bepalen, maar eerst en vooral om na te gaan hoe in de toekomst een gelijkaardige schade kan worden voorkomen.

Schadepreventie start bij Materials Consult. Wij achterhalen voor u de aard en oorzaak van schade aan metalen, lassen en deklagen. Vanuit die kennis werken we, samen met u, naar een preventieplan. Beter nog, advies inwinnen voorafgaand aan installatie is de beste vorm van preventie. Wij zijn er voor u ... samen met u.

 

alt  alt

 

 

Een greep uit onze ervaring:

  • Een hotel deed op onze diensten een beroep voor het bepalen van de oorzaak van hun lekkende waterleidingen.
  • Een opslagtank voor chemicaliën vertoonde lekken ter hoogte van een lasverbinding. Materials Consult snelde te hulp om een herstelprocedure te optimaliseren.
  • Op vraag van een elektriciteitsproducent werd nagegaan of de materialen in een bestaande boiler ook nog zouden voldoen indien in plaats van enkel kolen ook biomassa zou worden verbrand.
  • Wij verleenden advies over het materiaalgebruik voor een nieuwe waterzuiveringsinstallatie.

Een meer uitgebreid overzicht van onze ervaring? klik hier


Wenst u een beroep te doen op onze diensten of te vernemen hoe wij u kunnen helpen?
Contacteer ons rechtstreeks op +32.(0)16.40.21.53 of info@materialsconsult.be.

 

 
NederlandsEnglish