Materials Consult stapt in het wielerpeloton Afdrukken E-mailadres
AddThis Social Bookmark Button

Terwijl Wout van Aert en Mathieu van der Poel een titanenstrijd voeren in het veldrijden, start het wielerseizoen 2017 op zijn beurt vol energie.

Een nieuw seizoen betekent ook nieuwe sponsors. Materials Consult is verheugd om vanaf 2017 als shirtsponsor mee zijn schouders onder Wielerteam ‘Boutersem Sportief’ te kunnen zetten. De leden van Boutersem Sportief nemen in België en ver daarbuiten deel aan competitiewedstrijden voor liefhebbers of maken deel uit van het team wielertoeristen.

En ook het ‘Cannibal Team’ mag vanaf dit seizoen op onze sponsoring rekenen. Het logo van Materials Consult siert vanaf nu de wieleroutfits van hun elites zonder contract. Het Cannibal team kent ook een uitgebreide en internationaal actieve jeugdwerking, met alvast de kersverse Belgisch aspirantenkampioene in hun rangen; een grote proficiat! Sportieve en dus gezonde jeugd verdient onze volle steun.

Materials Consult is als materiaalkundig expertisebureau reeds verschillende jaren actief in de wereld van de fietsrecreatie. Adviezen i.v.m. het lassen van aluminiumfietsframes, schade-analyse van carbonkaders en materiaalanalyse van zadelpennen zijn slechts enkele voorbeelden van de diensten die Materials Consult reeds heeft verleend aan de wielerwereld.

 

DSCN5632  DSCN5637

De enthousiaste en gemotiveerde renners van Boutersem Sportief                            Materials Consult op shirt en pet

 

 
NederlandsEnglish