Lokale economie onder het vergrootglas Afdrukken
AddThis Social Bookmark Button

Affiche A3 Ondernemersdag2018 v2ONDERNEMEN DOOR EN VOOR MENSEN

Veilige speeltuinen, ontspannende en spannende sportmomenten, energievriendelijke woningen, efficiënt openbaar vervoer, heerlijk eten en werkgelegenheid, ze zijn maar mogelijk dankzij de lokale en regionale ondernemers. Het zijn zij die onze maatschappij dragen.

"Boutersem Onderneemt" is dan ook een prachtig initiatief: de lokale ondernemers in de kijker zetten bij de bevolking. Op zondag 4 maart 2018 kan je via standjes en workshops kennis maken met de Boutersemse ondernemers. Je komt er alles te weten over ondernemen en ondernemers: wie zijn er, wat doen ze, wat betekenen ze voor jou...

Alle domeinen van ondernemen komen aan bod: Technologie, Wonen, Administratie, Voeding en Gezondheid, Natuur, Genieten enz.. 

Materials Consult is gevestigd in Boutersem en neemt met veel plezier deel aan deze tweede editie van "Boutersem Onderneemt". Graag nodigen we iedereen uit om een kijkje te komen nemen op onze stand. Maak kennis met wie we zijn en wat we doen. 

Op 4 maart 2018 is groot en klein van harte welkom, tussen 13 en 17 u in de Sport 'O' droom, te vinden op de Kerkomsesteenweg 49 in Boutersem.