Met Kennis van Materialen / Nieuwsbrief 2016-1 Afdrukken
AddThis Social Bookmark Button

Kleurrijke straten, een heerlijk diner en spetterend vuurwerk... Het nieuwe jaar is weer feestelijk ingezet. We wensen u een succesvol, gezond en gelukkig 2016.

Voor Materials Consult wordt het een feestelijk jaar vol nieuwe en boeiende uitdagingen.

   

10 jaar Materials Consult

Feesten vormt een belangrijk deel van het leven. Op woensdag 13 januari 2016 viert Materials Consult zijn 10-jarig bestaan. Uiteraard volgen er in feestjaar 2016 speciale verjaardagacties. Welke en wanneer? Volg ons op Linkedin, of op facebook of, beter nog, op beide. Onze volgers krijgen als eersten de acties te zien en hebben dus een stapje voor.

  

Kansen voor jong talent … ervaring NIET vereist

Materials Consult zet volop in op jonge mensen. Ben je of ken je een ingenieursstudent die op zoek is naar een boeiend eindwerkthema of wil je via een stage gedurende 3 tot 6 maanden je eerste ervaring opdoen? Stuur ons je CV, samen met een motivatiebrief, en wie weet maak je binnenkort wel deel uit van het kernteam van Materials Consult. Neem alvast een kijkje in de rubriek 'wat doen wij', want passie voor materiaalkunde is vanzelfsprekend een vereiste.

  

Materials 2016

Welke meerwaarde kunnen we voor u en uw bedrijf betekenen? Ontdek het op onze stand op Materials 2016. Deze beurs vindt plaats op woensdag 20 en donderdag 21 april 2016 in het Congrescentrum Koningshof te Eindhoven, Nederland. Registreer je NU als gratis bezoeker en kom live met ons kennis maken.  

 

Lokale economie in de kijker

Ondernemen is een maatschappelijk gebeuren, door en voor de mensen. Onder het motto “Boutersem onderneemt” wordt iedereen uitgenodigd om op zondag 28 februari 2016 kennis te komen maken met de Boutersemse ondernemers. Materials Consult is gevestigd in Boutersem en is dus graag van de partij. Iedereen van harte welkom!