Met Kennis van Materialen / nieuwsbrief 2013-1 Afdrukken E-mailadres
AddThis Social Bookmark Button

"De economie trekt terug aan", "de lentebloesems ontluiken": het zijn positieve boodschappen waar iedereen al maanden naar snakt. Positieve boodschappen te over bij Materials Consult ... Een positivisme dat we graag met u delen.

 

Materials Consult te gast bij Kanaal Z

Op 9 mei was onze zaakvoerder Frans Vos te gast bij Z expert, een programma van TV zender Kanaal Z.

De aanleiding: ons recente persbericht in verband met de bijdrage van Materials Consult aan de duurzaamheid van gegalvaniseerde draagstructuren in het Indiase Charanka Solar Park, het grootste zonnepanelenpark ter wereld.

Klik hier om de uitzending op Kanaal Z te herbekijken.

 

Gratis tips voor een kostenbesparend beheer van uw installaties

"Betrouwbaar en efficiënt schadeonderzoek begint bij de fabrikant" is de veelzeggende titel van een bijdrage die Materials Consult leverde voor het tijdschrift "Lastechniek". Op uitnodiging van het NIL, het Nederlands Instituut voor Lastechniek - waarvoor onze bijzondere dank - geven we aan hoe u als fabrikant, als uitbater van een installatie, als onderhoudsverantwoordelijke enz. de efficiëntie van een schadeonderzoek kan helpen verhogen en zo veel geld kan besparen. Maar de tips gaan veel verder dan dat ... ook voor het beheer van uw producten en installaties zal u er veel heil uit halen.

De besparing begint nu, met de gratis download van ons artikel in Lastechniek.

 

Materials Consult is lid van de VOM

VOM staat voor de Belgische "Vereniging voor Oppervlaktetechnieken van Materialen". Het is een netwerkorganisatie van meer dan 300 bedrijven actief in de wereld van de  oppervlaktebehandelingen zoals schilderen, natlakken, poederlakken, PVD- en CVD-coatings, oppervlakteharding enz. Wij danken de VOM voor het warme onthaal en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.

Wilt u nog meer nuttige links? Klik hier.

 
NederlandsEnglish