Met Kennis van Materialen / Nieuwsbrief 2012-2 Afdrukken E-mailadres
AddThis Social Bookmark Button

De geneugten van de zon hebben ons goed gedaan. Onze energiemeter staat opnieuw op maximaal, klaar voor een vruchtbare herfst vol actie en suspens waarmee we figuurlijk 'en' letterlijk de baan op gaan. Wij maken graag een afspraak, bij u, bij ons op kantoor of tijdens de onderstaande netwerkmomenten.

 

Dankzij Materials Consult 10 EURO KORTING op uw bezoek aan de KMO-kennisbeurs

Reserveer onmiddellijk in uw agenda: 25 oktober 2012 van 13.30 tot 19.00 u.

Programmeer in uw GPS: Brabanthal, Brabantlaan 1, 3001 Leuven (Heverlee)

Een goede reden?

Vragen omtrent materialen waar je mee zit en niet direct een oplossing voor weet: Stel ons uw vraag op de Materials Consult infostand op de KMO-kennisbeurs en ga naar huis met een begin van antwoord ... of misschien zelfs meer.

Korting? Gebruik bij inschrijving onze kortingcode 989552

En waarom is dat interessant voor u? Volg deze link en kom er alles over te weten: Innovatieve ideeën in een vingerknip.

De KMO-kennisbeurs is een organisatie van het innovatiecentrum.

Lassymposium 2012

Kennis verspreiden over de eigenschappen en het dagelijks gebruik van materialen doen we met hart en ziel. Hoe we dat doen? Via opleidingen voor diverse opleidingorganisaties en via regelmatige deelname aan congressen.

Het volgende congres in de rij is het Lassymposium 2012, een organisatie van het Belgisch en Nederlands Instituut voor Lastechniek. Op woensdag 7 november 2012 zal Materials Consult er een lezing verzorgen onder de titel "De schadelijder als hoeksteen van een betrouwbaar schade-onderzoek". Place to be: Evenementenhal Gorinchem (NL).

Lees ons abstract en schrijf u nu in!

 

Ten dienste van vele sectoren

Gezonde voeding, een schitterende gezondheid en veilig transport, zonder de materiaalkunde zouden ze ondenkbaar zijn. Materials Consult is actief in veel meer sectoren dan u denkt. Een greep uit de projecten waar wij actief bij betrokken zijn:

  • Onderzoek naar de oorzaak van het breken van fietskaders.
  • De zoektocht naar nieuwe materialen die in de toekomst onze energieproductie in goede banen moeten leiden.
  • Studie naar het gebruik van roestvaste stalen in de voedingssector en voor de productie van geneesmiddelen; onze volksgezondheid zal er wel bij varen.

Denkt u dat wij ook u kunnen helpen of u wil gewoon meer weten over de fascinerende mogelijkheden van de materiaalkunde? Contacteer ons op +32 (0)16.40.21.53 of info@materialsconsult.be

 

Onze partners

Zoals alle bedrijven hebben wij enkele partners waar we graag mee samenwerken, gewoon omdat ze correct, efficiënt, kwaliteitsgericht en vriendelijk zijn. Die partners zetten we graag in de bloemetjes: zij verdienden een vermelding in onze websiterubriek "partners". Test hen gerust eens uit !


 
NederlandsEnglish