Met Kennis van Materialen / Nieuwsbrief 2009-01 Afdrukken
AddThis Social Bookmark Button

“België evolueert naar een kenniseconomie” stelt Urbain Vandeurzen in zijn recente boek ‘De crisis voorbij’. Materials Consult springt op de kar: vanaf nu zijn er onze online opleidingen. U bent van harte welkom.

Met kennis van Materialen

Beste klant of andere sympathisant, graag presenteer ik u de allereerste e-nieuwsbrief van Materials Consult. Vandaag de eerste, eind december de tweede en daarna vier keer per jaar, meer niet. Nieuws van ons, maar ook interessante informatie over de fascinerende wereld van de materiaalkunde.  En natuurlijk kan u voor meer informatie steeds terecht op onze vernieuwde website www.materialsconsult.be of nog beter … bij ons persoonlijk. U bent van harte welkom.
Dr. ir. Frans Vos, zaakvoerder Materials Consult bvba.

Nieuw: Online opleidingen

“België evolueert naar een kenniseconomie”, stelt Urbain Vandeurzen in zijn recente boek ‘De crisis voorbij’. Online opleidingen zijn een waardig alternatief om vorming te blijven garanderen in moeilijke economische tijden. Lagere verplaatsingskosten en een hogere flexibiliteit zijn daarbij de belangrijkste voordelen.  Schrijf NU in en geniet tot einde december van 30% korting op onze eerste online opleidingen: Leer meer en schrijf in via onze opleidingspagina.

It’s a Materials world: Megastructuren

De fascinerende wereld van de materiaalkunde wordt op prachtige wijze tot uiting gebracht in de serie “Megastructures” op National Graphic. Moderne wolkenkrabbers, de constructie van nieuwe ultrasnelle treinen en de olympische watercube in Peking zijn slechts enkele voorbeelden van hoe materiaalkunde het schijnbaar onmogelijke toch mogelijk maakt. Klik hier voor nog meer fascinatie.