Adviescentrum Afdrukken
AddThis Social Bookmark Button

Materiaalkunde is een veelzijdige en fascinerende wereld. De weg vinden naar de juiste informatie en kennis is niet steeds evident. Graag staan wij u bij in uw zoektocht.

Het is onze ambitie om u een efficiënt en kwaliteitsvol antwoord te geven op al uw vragen met betrekking tot de materiaalkunde. 


waterafvoer.jpgwarmwalsen_h-profiel.jpg

 

 

 

 

 

 

 Een greep uit onze mogelijkheden:

  • Bent u op zoek naar bepaalde fysische, chemische of mechanische eigenschappen van bepaalde materialen? Wij beschikken over uitgebreide zoekmogelijkheden om u snel een adequaat antwoord te geven.
  • Welke materialen zijn het meest geschikt voor de door u beoogde toepassing? Met welke materiaaleigenschappen wordt best rekening gehouden bij het ontwerp en het design van nieuwe installaties? Wij zetten u op weg.
  • Hoe weet u zeker of de door u gebruikte materialen ook werkelijk aan de door u opgelegde eigenschappen voldoen? Veelal is het uitvoeren van testen noodzakelijk, maar welke testen kunnen best worden aangewend in functie van uw wensen? Aan welke criteria moeten de materialen dan voldoen? Wij zullen u adviseren.
  • Schade aan materialen kost onze maatschappij handenvol geld. Wat zijn de oorzaken van schade en, vooral, wat kunnen we ondernemen om in bepaalde toepassingen schade te vermijden? De materiaalkunde biedt vele antwoorden en oplossingen. In onze rubriek schade-analyse en -preventie vind u meer informatie. U bent van harte welkom.

 

Wenst u een beroep te doen op onze diensten of te vernemen hoe wij u kunnen helpen?
Contacteer ons rechtstreeks op +32.(0)16.40.21.53 of info@materialsconsult.be.